| Roger Federer | |
|
+3Kaca Estrella ☆ nole the best 7 posters |
|
Аутор | Порука |
---|
nole the best Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1653 Age : 31 Location : u Noletovoj kuci:) Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : nolethebest.allgoo.us Volim Noleta : Registration date : 22.04.2008
| Наслов: Roger Federer Sat Apr 26, 2008 2:59 pm | |
| prvi igrac sveta... ja ga ne voli posto je tako naduvan i pun sebe.... | |
|
| |
Estrella ☆ Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1441 Age : 30 Location : ♥ღ♡ ostrvo zaljubljenih ♥ღ♡ Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : ♥ღ♡ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 27.04.2008
| Наслов: Re: Roger Federer Tue Apr 29, 2008 5:28 pm | |
| Ja sam bila zadivljena njegovom igrom... Nisam mogla da verujem kako je mentalno jak i kako u svakom trenutku zna sta da odigra... Ipak, sada je poceo da pada.. Mislim i dalje igra odlicno, ali se vidi da malo popusta sa zivcima... Poceo je da prica na terenu, a ranije bi samo trepnuo i opet se vratio svojoj igri... Poceo je da "vredja" one koji ga pobede (kao npr. Mareja u Dubajiu kad ge je pobedio u prvom kolu)... U svakom slucaju - veoma ga cenim i volim da ga gledam dok igra... | |
|
| |
Број порука : 1653 Age : 31 Location : u Noletovoj kuci:) Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : nolethebest.allgoo.us Volim Noleta : Registration date : 22.04.2008
| Наслов: Re: Roger Federer Tue Apr 29, 2008 6:21 pm | |
| On igra predivan tennis, samo sto mi smeta sto je pun sebe... Kad ga je Nole pobedio(svaki pu) Fed samo sto nije poceo da place!!!! | |
|
| |
Број порука : 1441 Age : 30 Location : ♥ღ♡ ostrvo zaljubljenih ♥ღ♡ Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : ♥ღ♡ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 27.04.2008
| Наслов: Re: Roger Federer Tue Apr 29, 2008 6:25 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Roger Federer Fri May 02, 2008 2:24 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Roger Federer Fri May 02, 2008 2:40 pm | |
| smatraju ga ne samo najboljimteniserom danasnjice vec i najboljim teniserom ikada. samo 2 grand slem titule nedostaju mu da prestignerekordera Pita Samprasa koji ih ima 14. U 2007. dostigao je rekord Svedjanina Bjorna Borga po broju uzastopnih pobeda na Wimbledonu-5. Svajcarac je klasa za sebe od 2004, kada je pobedio na 3 od 4 grand slema i nije izgubio ni od jednog tenisera iz prvih 10. iste godine je u svim finalima pobedio. Od 2. februara te godine do dan danas je neprikosnoveni br. 1 na ATP listi. Jos od tog doba je bez stalnog trenera. Saradjuje uglavnom sa kondicionim trenerom.
rekorder je po broju sedmica provedenih na prvom mestu na ATP listi u obe konkurencije. Niko vise puta od njega nije osvojio US open u open eri. Federer je prosle godine pobedom nad Noletom osvojio 4. trofej. On je jedini igrac koji je 4 godine zaredom pobedio i na US openu i na Wimbledonu. Njegov stil prakticno nema manu. Do savrsentva izvodi svaki udarac sa svakog dela terena. Jednostavno je savrsen!
Privatni ZIVOT: Otac Robert i majka Linet, Juznoafrikanka, sreli su se na sluzbenom putu.Oboje su radili za farmaceutsku kompaniju. Rodzer ima 2 godine stariju sestru Dijanu.Obozavao je da gleda Borisa Bekra, a idol mu je bo Pit Sampras. Uziva da sedi na plazi igra karte i stoni tenis. Navijac je fudbalskog kluba bazel. Ambasador je UNICEF-a i osnovao je fondaciju za pomoc hendikepiranoj deci u Juznoj Africi. Znacajno je pomogao dobrotvorne akcije posle cunamija u Indoneziji. Govori nemacki, engleski, francuski i pomalo svedski i italijanski. Menadzer mu jhe devojka, Mirka Vavrinec. Optuzio je Noleta da simulira povrede!!!!!!!!!!!! magazin Time uvrstio ga je u 100 najuticajnijih ljudi na planeti, a u oktobru 2007. proglasen je u magazinu Bussiness week za 30. najuticajnijeg sportistu. svajcarska posta objavila je u marku sa njegovim likom. | |
|
| |
Kaca Zivis u kuci sa Noletom
Број порука : 973 Age : 31 Location : Kragujevac Trenutno raspolozenje : super sam Volim Noleta : Registration date : 27.08.2008
| Наслов: Re: Roger Federer Wed Aug 27, 2008 5:25 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Roger Federer Wed Aug 27, 2008 11:24 pm | |
| bar vise nije prvi | |
|
| |
Noletov fan *___* Postala si Noletova žena.....
Број порука : 1672 Age : 28 Location : Uz Noleta! Trenutno raspolozenje : ok sam Volim Noleta : Registration date : 25.08.2008
| Наслов: Re: Roger Federer Wed Aug 27, 2008 11:43 pm | |
| Ma uskoro ce biti i 3! Samo da ispadne u ranoj fazi i Nole da odbrani svoje,i Noletu druga a Federeru treca pozicija! | |
|
| |
| Наслов: Re: Roger Federer Wed Aug 27, 2008 11:52 pm | |
| | |
|
| |
Ines Dobrodosao/la na forum
Број порука : 44 Volim Noleta : Registration date : 28.08.2008
| Наслов: Re: Roger Federer Thu Aug 28, 2008 1:12 am | |
| Ja ga obozavam i postujem...tako je opusten i smiren covek,cooler,car je,zaista | |
|
| |
Број порука : 1672 Age : 28 Location : Uz Noleta! Trenutno raspolozenje : ok sam Volim Noleta : Registration date : 25.08.2008
| Наслов: Re: Roger Federer Wed Sep 03, 2008 1:25 pm | |
| E ljudi,jel to Federer ispao? | |
|
| |
| Наслов: Re: Roger Federer Wed Sep 03, 2008 8:34 pm | |
| nije, nije.. Bio je jako blizu poraza na US Openu od Andreeva, ali je uspeo da se izvuce i prosao je u cetvrtfinale... Pobedio je sa 3-2 (6-7 7-6 6-3 3-6 6-3)... Mec je bio izvanredan... | |
|
| |
| Наслов: Re: Roger Federer Wed Sep 03, 2008 8:37 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Roger Federer Wed Sep 03, 2008 8:46 pm | |
| Dok sam gledala mec, i ja sam se nadala da ce izgubiti jer je Andreev igrao odlicno, a Federer ne bas nesto posebno... Ali, ipak Federer je Federer... | |
|
| |
| Наслов: Re: Roger Federer Wed Sep 03, 2008 8:49 pm | |
| Ima jos vremena da izgubi! | |
|
| |
| Наслов: Re: Roger Federer Wed Sep 03, 2008 9:38 pm | |
| najverovatnije u polufinalu od naseg Noleta... hehehe... | |
|
| |
| Наслов: Re: Roger Federer Wed Sep 03, 2008 9:41 pm | |
| Neverujem,ako Nole bude igrao kao sinoc! | |
|
| |
MakaVoliAnu Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 525 Age : 30 Location : Beograd,Srbija Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : http://anafans.4rumer.com/ Volim Noleta : Omiljeni GS : Rolland Garros Registration date : 11.07.2008
| Наслов: Re: Roger Federer Wed Sep 03, 2008 9:42 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Roger Federer Wed Sep 03, 2008 10:11 pm | |
| Ali i ako Federer bude igrao kao sinoc... Ma ko zna ko ce uopste biti u polufinalu...
Sve je moguce... | |
|
| |
| Наслов: Re: Roger Federer Thu Sep 04, 2008 10:42 pm | |
| Nole ce da pobedi!!! | |
|
| |
| Наслов: Re: Roger Federer Sat Sep 06, 2008 9:13 pm | |
| I pobedi Federer!Nije zasluzio,ali je igrao kao prosle godine! | |
|
| |
| |
| |
| Наслов: Re: Roger Federer Sun Sep 07, 2008 12:55 pm | |
| pa, za tu pobedu moze da se zahvali organizatorima turnira koji su dali stvarno uzasan raspored, mada sta da se radi... Stvarno je igrao bolje od Noleta (ali samo u tom mecu)... Nole treba jos fizicki da se spremi, a Federeru svaka cast... | |
|
| |
srpski zmaj Noletov najbolji drug/drugarica
Број порука : 219 Age : 29 Location : loznica Trenutno raspolozenje : nikad bolje Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 07.09.2008
| Наслов: Re: Roger Federer Sun Sep 07, 2008 2:28 pm | |
| ova zezonaj mu je bila najlosija u karijer kako je puno gubio | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Roger Federer | |
| |
|
| |
| Roger Federer | |
|