| Da li ce Marko i Djordje Djokovic biti bolji od Noleta? | |
|
+3nole the best Estrella ☆ *Dejana* 7 posters |
Аутор | Порука |
---|
*Dejana* Poceo si da treniras
Број порука : 113 Age : 30 Location : Banja Luka Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : ............................................ Volim Noleta : Registration date : 30.04.2008
| Наслов: Da li ce Marko i Djordje Djokovic biti bolji od Noleta? Thu May 01, 2008 2:06 pm | |
| Mozda! | |
|
| |
Estrella ☆ Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1441 Age : 30 Location : ♥ღ♡ ostrvo zaljubljenih ♥ღ♡ Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : ♥ღ♡ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 27.04.2008
| Наслов: Re: Da li ce Marko i Djordje Djokovic biti bolji od Noleta? Thu May 01, 2008 2:45 pm | |
| Ne znam... Sve je moguce.... | |
|
| |
nole the best Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1653 Age : 31 Location : u Noletovoj kuci:) Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : nolethebest.allgoo.us Volim Noleta : Registration date : 22.04.2008
| Наслов: Re: Da li ce Marko i Djordje Djokovic biti bolji od Noleta? Fri May 02, 2008 12:00 pm | |
| pa... Ne verujem... Ja sam gledala Marka i on ne igra tako dobro ko sto je Nole igrao u njegovim godinama, Nole je u to vreme bio vec dobro rangiran na juniorskoj listi:) | |
|
| |
Број порука : 1441 Age : 30 Location : ♥ღ♡ ostrvo zaljubljenih ♥ღ♡ Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : ♥ღ♡ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 27.04.2008
| Наслов: Re: Da li ce Marko i Djordje Djokovic biti bolji od Noleta? Tue Jun 24, 2008 3:52 pm | |
| - nole the best ::
- pa... Ne verujem... Ja sam gledala Marka i on ne igra tako dobro ko sto je Nole igrao u njegovim godinama, Nole je u to vreme bio vec dobro rangiran na juniorskoj listi:)
Marko i Djole, ali i Nole imaju jos da napreduju... Sigurna sam da ce i oni biti uspesni, mozda ne kao Nole, ali u stvari, zasto ne bi kao on, a zasto ne bi bili i bolji (mada je to jaaaako tesko), ali oni su jos mladi i velika i (nadam se) uspesna karijera ce doci sama po sebi.... I ja sam gledala Marka u Novom Sadu kako igra... Nije bilo bas nesto posebno kao neki njegovi vrsnjaci, ali, kao sto sam rekla, ja sam sigurna da ce i on i Djole jos mnogo da napreduju.... | |
|
| |
MakaVoliAnu Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 525 Age : 30 Location : Beograd,Srbija Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : http://anafans.4rumer.com/ Volim Noleta : Omiljeni GS : Rolland Garros Registration date : 11.07.2008
| Наслов: Re: Da li ce Marko i Djordje Djokovic biti bolji od Noleta? Mon Jul 21, 2008 10:59 pm | |
| Mozda,sve zavisi od njih...Niko ne zna sta ce biti za 5 ili cak 10 godina?!? | |
|
| |
nole the best Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1653 Age : 31 Location : u Noletovoj kuci:) Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : nolethebest.allgoo.us Volim Noleta : Registration date : 22.04.2008
| Наслов: Re: Da li ce Marko i Djordje Djokovic biti bolji od Noleta? Tue Jul 22, 2008 11:33 am | |
| mogue... videcemo | |
|
| |
Noletov fan *___* Postala si Noletova žena.....
Број порука : 1672 Age : 28 Location : Uz Noleta! Trenutno raspolozenje : ok sam Volim Noleta : Registration date : 25.08.2008
| Наслов: Re: Da li ce Marko i Djordje Djokovic biti bolji od Noleta? Mon Aug 25, 2008 8:37 pm | |
| - Maka94 ::
- Mozda,sve zavisi od njih...Niko ne zna sta ce biti za 5 ili cak 10 godina?!?
| |
|
| |
Kaca Zivis u kuci sa Noletom
Број порука : 973 Age : 31 Location : Kragujevac Trenutno raspolozenje : super sam Volim Noleta : Registration date : 27.08.2008
| |
| |
Ines Dobrodosao/la na forum
Број порука : 44 Volim Noleta : Registration date : 28.08.2008
| Наслов: Re: Da li ce Marko i Djordje Djokovic biti bolji od Noleta? Thu Aug 28, 2008 1:00 am | |
| Ne znam ne verujem... Mislim da mnogi ocekuju od Marka,zato sto je Noletov brat!! I mislim da to ne utice dobro na njega i da igra sa nekim pritiskom,mada sto da ne,bilo bi lepo da imamo jos takvih igraca kao Nole... | |
|
| |
Noletov fan *___* Postala si Noletova žena.....
Број порука : 1672 Age : 28 Location : Uz Noleta! Trenutno raspolozenje : ok sam Volim Noleta : Registration date : 25.08.2008
| Наслов: Re: Da li ce Marko i Djordje Djokovic biti bolji od Noleta? Wed Jan 07, 2009 2:37 am | |
| Naravno da ce biti.........bez ljutnje....... To ce biti drugacije vreme,ne znam ni ja,mozna Srb napreduje pa bude ko Amerika(Samo u mojim snovima,nažalost ) | |
|
| |
| |
| |
Kaca Zivis u kuci sa Noletom
Број порука : 973 Age : 31 Location : Kragujevac Trenutno raspolozenje : super sam Volim Noleta : Registration date : 27.08.2008
| Наслов: Re: Da li ce Marko i Djordje Djokovic biti bolji od Noleta? Sun Jan 11, 2009 12:08 am | |
| E ae prevedi to sa spanskom.... Posto nznm spanski....lol...... ima nade i za njih dvojicu.... | |
|
| |
| Наслов: Re: Da li ce Marko i Djordje Djokovic biti bolji od Noleta? Fri Jan 16, 2009 5:56 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Da li ce Marko i Djordje Djokovic biti bolji od Noleta? | |
| |
|
| |
| Da li ce Marko i Djordje Djokovic biti bolji od Noleta? | |
|