Alergična na lezbijke
Ana Ivanović u intervjuu za Obzerver potvrdila da je doživela da joj se udvaraju i žene, ali da preferira osobe muškog pola
Srpska teniserka Ana Ivanović, koja zbog zdravstvenih problema beleži loše nastupe na mastersu u Dohi, dala je zanimljiv intervju za britanski Obzerver. Ana je odgovorila na seriju manje ili više provokativnih pitanja i pokazala da se i van terena odlično snalazi u potencijalno neprijatnim situacijama.
Šta radite pola sata pred početak mečeva i da li mrzite svoje protivnice?
- Volim da slušam muziku. U svaki meč ponesem neku melodiju ili samo nekoliko taktova koje vrtim u glavi. Pokušavam da o osobi preko puta ne razmišljam kao o čoveku. Trudim se da mislim samo na taktiku i na njene slabosti i prednosti u igri. Igram protiv loptice i nije mi važno ko je preko puta mene.
Da li vam je žao što niste imali priliku da uživate u životu običnih adolescenata?
- Nisam nikada bila tip osobe koja ide na žurke. Takve vrste zabave i opijanja nisu za mene.
Da li ste ikad igrali mamurni zbog toga što ste prethodne noći preterali sa alkoholom na žurkama?
- Već sam rekla da nisam takva osoba. Volim da kontrolišem sebe, ali sam nekoliko puta dozvolila sebi manje ispade.
Ko je najatraktivnija teniserka?
- Veoma mi je nezgodno da odgovorim na to pitanje jer sam i sama žensko. Ali, recimo, Marija Kirilenko. Ona je veoma atraktivna.
Da li ste imali iskustva sa nabacivanjem osoba istog pola?
- O, moj Bože! Imala sam nekoliko neprijatnih trenutaka, ali sam alergična na tako nešto. Čak i kad treba sa nekom prijateljicom da se poljubim u obraz. Jednostavno, više volim muškarce.
Da li je važnije da muškarac bude pametan ili duhovit i da li biste se zabavljali s muškarcem koji je niži od vas?
- Znam da bi trebalo da kažem da to zavisi od njegove ličnosti, ali reći ću „ne“! Meni bi to bilo prekomplikovano. Prijaju mi mudre osobe, ali je super kad su uz to i zabavni.
Zašto se ne udate za
Novaka Đokovića i ne izrodite decu koja će biti nenadmašni šampioni?
- Zato što smo oboje veoma mladi. Imamo po 20 i još mnogo godina je pred nama.
Jesu li svi Srbi tako lepi kao vi?
- Mi smo generalno visok narod, tamnije puti i kose. Dakle, da!
Da li vaša garderoba utiče na igru tokom meča?
- Naravno. Ako nosim neudobnu haljinu ili imam šorts koji klizi i spada, onda mi to odvlači pažnju.
NE PRODAJEM DUŠU NI ZA VIMBLDON
Šta biste dali ili učinili u zamenu za osvajanje titule na Vimbldonu?
- Sve što se može zamisliti, naravno, pod uslovom da se ne radi o nekim gadnim stvarima.
Da li biste prodali dušu?
- Ne! Duša mi je veoma potrebna.
A babu i dedu?
- Mnogo volim i babu i dedu.
A da li biste pojeli psa?
- Psa? Ne. Ništa slično tome. Ne bih skočila ni gola u Temzu niti bilo šta slično tome. Jednostavno, nisam takav tip čoveka, ali verujem da ste to znali i ranije.
Jao ovo za Noleta...