| Maria Sharapova | |
|
|
Аутор | Порука |
---|
Estrella ☆ Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1441 Age : 30 Location : ♥ღ♡ ostrvo zaljubljenih ♥ღ♡ Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : ♥ღ♡ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 27.04.2008
| Наслов: Maria Sharapova Tue Apr 29, 2008 6:13 pm | |
| Jedna od mojih omiljenih teniserki... O njoj imam samo najlepse misljenje i zelim joj jos mnogo srece u zivotu i karijeri... Mnogo je cenim i postujem... | |
|
| |
Број порука : 1441 Age : 30 Location : ♥ღ♡ ostrvo zaljubljenih ♥ღ♡ Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : ♥ღ♡ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 27.04.2008
| Наслов: Re: Maria Sharapova Tue Apr 29, 2008 6:14 pm | |
| A sta vi mislite o njoj??? | |
|
| |
nole the best Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1653 Age : 31 Location : u Noletovoj kuci:) Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : nolethebest.allgoo.us Volim Noleta : Registration date : 22.04.2008
| Наслов: Re: Maria Sharapova Tue Apr 29, 2008 6:15 pm | |
| Super tenniserka, odlicno igra, ove godine se expresno vartila, jos jaca i bolja..... Samo sto ne volim kod nje sto puno vristi:)))) | |
|
| |
| Наслов: Re: Maria Sharapova Tue Apr 29, 2008 6:18 pm | |
| - nole the best ::
- Super tenniserka, odlicno igra, ove godine se expresno vartila, jos jaca i bolja..... Samo sto ne volim kod nje sto puno vristi:))))
I ja isto.... | |
|
| |
Kaca Zivis u kuci sa Noletom
Број порука : 973 Age : 31 Location : Kragujevac Trenutno raspolozenje : super sam Volim Noleta : Registration date : 27.08.2008
| Наслов: Re: Maria Sharapova Fri Aug 29, 2008 12:07 pm | |
| Pa dobro svako ima po neku manu.... Meni je ona stvarno SUPER!!!!! | |
|
| |
| Наслов: Re: Maria Sharapova Fri Sep 05, 2008 8:39 pm | |
| - Kaca ::
- Pa dobro svako ima po neku manu.... Meni je ona stvarno SUPER!!!!!
u pravu si... Ja sam se vec navikla tako da mi uopste ne smeta... Ajde, Masho, brzo se oporavi... | |
|
| |
srpski zmaj Noletov najbolji drug/drugarica
Број порука : 219 Age : 29 Location : loznica Trenutno raspolozenje : nikad bolje Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 07.09.2008
| Наслов: Re: Maria Sharapova Sun Sep 07, 2008 2:30 pm | |
| odlicna teniserka ali ne bolja od ane i jece | |
|
| |
Noletov fan *___* Postala si Noletova žena.....
Број порука : 1672 Age : 28 Location : Uz Noleta! Trenutno raspolozenje : ok sam Volim Noleta : Registration date : 25.08.2008
| Наслов: Re: Maria Sharapova Wed Jan 07, 2009 2:30 am | |
| Joj ona i njena povreda sa ramenom..........sa 1. na 9. mesto........ Ajde Masho........ | |
|
| |
| Наслов: Re: Maria Sharapova Thu Jan 08, 2009 12:47 am | |
| axa .. bas mi je krivo .. otkazala je ucesxce i na ovoj egzibiciji . bas mi krivo .. igra tek na AO .. valjda cxe se oporaviti do tad .. | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Maria Sharapova | |
| |
|
| |
| Maria Sharapova | |
|