| Andy Roddick | |
|
|
Аутор | Порука |
---|
nole the best Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1653 Age : 31 Location : u Noletovoj kuci:) Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : nolethebest.allgoo.us Volim Noleta : Registration date : 22.04.2008
| Наслов: Andy Roddick Sun Apr 27, 2008 12:46 pm | |
| Sooper igra, samo mi smeta sto puno divlja na terenu, jedan od najpoznatijih sto lome rekete i psuju!!!
Последњи изменио nole the best дана Tue Apr 29, 2008 6:22 pm. измењено укупно 1 пута | |
|
| |
Estrella ☆ Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1441 Age : 30 Location : ♥ღ♡ ostrvo zaljubljenih ♥ღ♡ Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : ♥ღ♡ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 27.04.2008
| Наслов: Re: Andy Roddick Tue Apr 29, 2008 5:23 pm | |
| Jedan od mojih omiljenih tenisera... Zna nekad da me iznervira svojim ponasanjem, ali mi je super.... Ne mogu da verujem kako jako servira.... Auu, brate milli... Fascinantno... | |
|
| |
Број порука : 1653 Age : 31 Location : u Noletovoj kuci:) Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : nolethebest.allgoo.us Volim Noleta : Registration date : 22.04.2008
| Наслов: Re: Andy Roddick Fri May 02, 2008 2:23 pm | |
| datum rodjenja:30.8.1982. mesto rodjenja: Omaha, Nebraska, SAD prebivaliste: Ostin, Teksas, SAD visina:187 cm tezina:88 kg igra:desnom rukom profesionalac: od 2000. godine trener: Dzon Rodik
BIOGRAFIJA: Bivsi broj 1 na svaki nacin pokusava da se vrati na vrh, ali i ostali igraci su napredovali, pojavili su se novi.... Ipak, Amerikanac je i dalje na vrhu. Sestu godinu zaredom je zavrsio u prvih 10. Sa reprezentacijom je stigao do 2 finala Dejvis kupa.
Rodik je osvajao bar 1 titulu godisnje od 2001. godine. Najznacajnija je, svakako, US open 200. godine a igrao je finale grand slema jos 3 puta. Oba puta u Njujorku i Wimbledonu pobedio ga je Roger Federer.
Poznat je po silovitom servisu, drzi rekord po brzini servisa od 249 kilometara na cas, a jednom se loptica zabila u sljakasti teren od siline udarca. tri puta je rusio sopstveni rekord.
PRIVATNI ZIVOT
Otac Dzeri je investitor, a majka Blans vodi humanitarnu fondaciju koju je on osnovao. izmedju ostalih njegovu fondaciju podrzavaju Elton dzon, lajonel Rici, Dona Samer, Sindi Kraford.... Rodik je proglasen najpozeljnijim sportistom u magazinu People krajem 2003. Voli da slusa muziku, pre svega bend dejva Metjusa i Dzona Majera. Bat Dzon, koji mu je ujedno i trener, vodi tenisku akademiju u San Antoniu, a drugi brat Lorens, je kiroprakticar u istom gradu. Rodikov nadimak je A-Rod. GRAND SLEM REZULTATI: Australian open: 1/2 FINALE Roland Garros 1. kolo Wimbledon: finale 2004., 2005 US open pobeda 2003. | |
|
| |
srpski zmaj Noletov najbolji drug/drugarica
Број порука : 219 Age : 29 Location : loznica Trenutno raspolozenje : nikad bolje Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 07.09.2008
| Наслов: Re: Andy Roddick Sun Sep 07, 2008 2:33 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Andy Roddick Sun Sep 07, 2008 7:15 pm | |
| hehe, da bas mi je drago to ga je nole pobedio na USO | |
|
| |
Kaca Zivis u kuci sa Noletom
Број порука : 973 Age : 31 Location : Kragujevac Trenutno raspolozenje : super sam Volim Noleta : Registration date : 27.08.2008
| Наслов: Re: Andy Roddick Sun Oct 05, 2008 4:46 pm | |
| Nije los,nemam nista protiv njega.... | |
|
| |
MakaVoliAnu Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 525 Age : 30 Location : Beograd,Srbija Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : http://anafans.4rumer.com/ Volim Noleta : Omiljeni GS : Rolland Garros Registration date : 11.07.2008
| Наслов: Re: Andy Roddick Sun Oct 05, 2008 5:55 pm | |
| - Kaca ::
- Nije los,nemam nista protiv njega....
| |
|
| |
Број порука : 1441 Age : 30 Location : ♥ღ♡ ostrvo zaljubljenih ♥ღ♡ Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : ♥ღ♡ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 27.04.2008
| Наслов: Re: Andy Roddick Fri Jan 09, 2009 4:38 pm | |
| hmm.. mene on sada tako izludjuje .. uzasno .. | |
|
| |
Kaca Zivis u kuci sa Noletom
Број порука : 973 Age : 31 Location : Kragujevac Trenutno raspolozenje : super sam Volim Noleta : Registration date : 27.08.2008
| Наслов: Re: Andy Roddick Sun Jan 11, 2009 12:10 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Andy Roddick | |
| |
|
| |
| Andy Roddick | |
|