| pa upisite se..... | |
|
+13srpski zmaj Kaca Noletov fan *___* TaMaRa'93 Ines Jovana94 Bojana ~Flower~ *DancinG*QueeN* *Dejana* KillerQueen Estrella ☆ nole the best 17 posters |
Аутор | Порука |
---|
nole the best Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1653 Age : 31 Location : u Noletovoj kuci:) Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : nolethebest.allgoo.us Volim Noleta : Registration date : 22.04.2008
| Наслов: pa upisite se..... Thu Apr 24, 2008 8:45 pm | |
| pa upisite se....
Nick: Datum & Godina rodjenja: U Horoskopu sam: Decko/Devojka, Simpatija: Moj Sajt: Moj Forum: Naj Pevac & Pevacica: Naj Grupa: Naj teniserka: Naj teniser: Naj Glumac: Naj Glumica: Naj Hrana & Pice: Naj Knjiga: Naj Film: Moj idol: Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): Od odece nosim: Da li mi se svidja forum?: Porukica za kraj:
Последњи изменио nole the best дана Sat Apr 26, 2008 2:25 pm. измењено укупно 1 пута | |
|
| |
nole the best Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1653 Age : 31 Location : u Noletovoj kuci:) Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : nolethebest.allgoo.us Volim Noleta : Registration date : 22.04.2008
| Наслов: Re: pa upisite se..... Sat Apr 26, 2008 2:25 pm | |
| Nick:nole the best Datum & Godina rodjenja:10.11.1993. U Horoskopu sam:skorpija Decko/Devojka, Simpatija:nista Moj Sajt: Moj Forum:nolethebest.forumsc.net Naj Pevac & Pevacica:Antonija Sola, Tose Proeski, Mariah Carey.... Naj Grupa:puno njih... Naj teniserka:Ana Ivanovic Naj teniser:Novak Djokovic Naj Glumac:Will Smith Naj Glumica:puno njih.... Naj Hrana & Pice:palacinke i djus Naj Knjiga:``Zbogom mojih 15 godina`` Naj Film:harry Potter, HSM Moj idol:Ana Ivanovic Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):bratovoj sobi Od odece nosim: farke majce........ Da li mi se svidja forum?:to cu ostaviti da vi kazete
porukica za kraj: UZIVAJ U ZIVOTU JER SAMO JEDNOM SE ZIVI!!! | |
|
| |
Estrella ☆ Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1441 Age : 30 Location : ♥ღ♡ ostrvo zaljubljenih ♥ღ♡ Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : ♥ღ♡ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 27.04.2008
| Наслов: Re: pa upisite se..... Mon Apr 28, 2008 5:12 pm | |
| Nick: I Love Nole Datum & Godina rodjenja: 14.11.1994. U Horoskopu sam: skorpija Decko/Devojka, Simpatija: / Moj Sajt: / Moj Forum: / Naj Pevac & Pevacica: Ucker, Poncho, Chris/ Anahi & Dulce Naj Grupa: *RBD* parasiempre Naj teniserka: Ana Ivanovic Naj teniser: Novak Djokovic Naj Glumac: Ucker, Poncho, Chris, Nikola Djuricko Naj Glumica: Anahi, Dulce i Maite Naj Hrana & Pice: palacinke & cedjena pomorandza Naj Knjiga: Princezini dnevnici Naj Film: Titanik Moji uzori: Ana, Nole, Pit Sampras i Jusine Henin Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): mamina i tatina soba Od odece nosim: crne pantalone 'Denistar' i pink majicu 'Elpida' Da li mi se svidja forum?: Naravno , so sweet Porukica za kraj: . . . CudnO je, kakO je malO pOtrebnO da budemO srecni i jos cudnije, kakO nam cestO bas tO malO nedOstaje !!! . . .
Последњи пут изменио I Love Nole дана Sat Oct 25, 2008 9:06 pm. изменио укупно 6 пута. (Reason for editing : Menjala sam samo ove poruke na kraju...Necu vise...) | |
|
| |
KillerQueen Dobrodosao/la na forum
Број порука : 7 Volim Noleta : Registration date : 29.04.2008
| Наслов: Re: pa upisite se..... Tue Apr 29, 2008 8:52 pm | |
| Nick:KillerQueen Datum & Godina rodjenja:10.01.1994 U Horoskopu sam:Jarac Decko/Devojka, Simpatija:nista Moj Sajt:nemam sajt imam deo na youtube Moj Forum: www.lovetennis.forumotion.comNaj Pevac & Pevacica:Nora Dzons i Fredi Merkjuri Naj Grupa:Queen Naj teniserka:Jelena jankovic Naj teniser:Rafa Nadal Naj Glumac:Johnny Depp Naj Glumica:Natali Portman Naj Hrana & Pice:riba i koka kola Naj Knjiga:Druga Bolenova kci Naj Film:Druga Bolenova kci Moj idol:nemam idola ali Frediju Merkjuriju se divim Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):soba Od odece nosim: trenerku Da li mi se svidja forum:da Porukica za kraj: | |
|
| |
*Dejana* Poceo si da treniras
Број порука : 113 Age : 30 Location : Banja Luka Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : ............................................ Volim Noleta : Registration date : 30.04.2008
| Наслов: Re: pa upisite se..... Thu May 01, 2008 1:09 am | |
| Nick:Dejana Datum & Godina rodjenja:6.11.1994 U Horoskopu sam:skorpija Decko/Devojka, Simpatija:nista Moj Sajt:/ Moj Forum:/ Naj Pevac & Pevacica:Rihanna Naj Grupa:The Pussycat dolls Naj teniserka:Ana i Jelena Naj teniser:Nole Naj Glumac: Wentworth Miller Naj Glumica:Jessica Alba.... Naj Hrana & Pice:PIZZA i FANTA Naj Knjiga:/ Naj Film:ima ih dosta Moj idol:Nole Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):soba Od odece nosim: farmerke i majicu Da li mi se svidja forum?:da Porukica za kraj:
Последњи пут изменио Dejana дана Mon May 05, 2008 9:02 pm. изменио укупно 2 пута. | |
|
| |
*DancinG*QueeN* Dobrodosao/la na forum
Број порука : 12 Age : 31 Location : NS Volim Noleta : Registration date : 03.05.2008
| Наслов: Re: pa upisite se..... Sat May 03, 2008 6:56 pm | |
| Nick: Lela. Jeca Datum & Godina rodjenja: 19.01.1993. U Horoskopu sam: Koza (Jarac) lol Decko/Devojka, Simpatija: Simpatisem se..... Moj Sajt: / Moj Forum: hilaryduff-stuff.forumonline.biz Naj Pevac & Pevacica: Anahi, Hill, Dul, MAi..... Naj Grupa: RBD Naj teniserka: Ana i Maria Kirilenko.... Naj teniser: Nole i RAfa.... Naj Glumac: Poncho.... :0 Naj Glumica: Anahi Naj Hrana & Pice: Voda i palacinke... Naj Knjiga: Davincijev kod Naj Film: HSM.... Moj idol: Ana Ivanovic Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): Srdjanova soba Od odece nosim: Svasta nesto lepo..... Da li mi se svidja forum?: Da... cool je... Porukica za kraj: BBay | |
|
| |
~Flower~ Dobrodosao/la na forum
Број порука : 3 Location : Bgd Volim Noleta : Registration date : 09.05.2008
| Наслов: Re: pa upisite se..... Fri May 09, 2008 1:59 pm | |
| - nole the best ::
- pa upisite se....
Nick: LeeLona,Flower... Datum & Godina rodjenja: 1993.,mart U Horoskopu sam: Riba Decko/Devojka, Simpatija: Trenutno nishta... Moj Sajt: Nemam sajt,imam nekoliko 4uma... Moj Forum: www.ashley-vanessa.lovelyforum.net Naj Pevac & Pevacica: Z.Joksimovic,Boris novkovic,Cveta,Milena vucic,J.Tomasevic,Ashley Tisdale,Vanessa Hudgans,Miley Cyrus,...... Naj Grupa:RBD!!!,Upa,Flamingosi,... Naj teniserka:JJ,Ana,Sharapova,... Naj teniser:Nole,Tipsa,Ziki,Troicki,Nadal,Blake... Naj Glumac:Chad M.M.,Daniel Radcleffe... Naj Glumica:Ashley Olsen,Ashley Tisdale,Hilary Duff,Dulce... Naj Hrana & Pice:McDonald's Naj Knjiga:Harry Potter,Zauvek,Sestre po farmerkama,Zbogom mojih 15 godina,Princezin dnevnik,..... Naj Film:HP,HSM,........... Moj idol:Nemam idola... Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): Sobi... Od odece nosim: Majicu ''Novak Djokovic'',farke i crno-bele charape...i naravn donji vesh Da li mi se svidja forum?:Da nije tako,ne bih bila ovde... Porukica za kraj: WHAT'S UP!!!??? | |
|
| |
Bojana Dobrodosao/la na forum
Број порука : 9 Volim Noleta : Registration date : 07.05.2008
| Наслов: Re: pa upisite se..... Sun Jun 01, 2008 7:12 pm | |
| Nick:Bojana Datum & Godina rodjenja:22.10.1990 U Horoskopu sam:vaga Decko/Devojka, Simpatija:tajna Moj Sajt:/ Moj Forum:/ Naj Pevac & Pevacica:ima ih dosta Naj Grupa:Maroon5 Naj teniserka:Ana Ivanovic Naj teniser:Nole Naj Glumac: Wentworth Miller Naj Glumica: Naj Hrana & Pice:Ponfrit i gusti sok(bilo koji) Naj Knjiga:Andjeli i demoni Naj Film:ima ih dosta Moj idol: Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):soba Od odece nosim: farmerke i majicu Da li mi se svidja forum?:da Porukica za kraj: Uvek nosi osmeh na licu | |
|
| |
Jovana94 Noletov najbolji drug/drugarica
Број порука : 23 Age : 30 Location : Uz Anu :) Volim Noleta : Registration date : 16.07.2008
| Наслов: Re: pa upisite se..... Wed Jul 16, 2008 7:00 pm | |
| hm... zanimljiva tema Nick:Jovana94 Datum & Godina rodjenja:3.10.1994. U Horoskopu sam:vaga (pas) Decko/Devojka, Simpatija: naravno Moj Sajt:joљ nije zavrљen Moj Forum:http://anafans.4rumer.com/ Naj Pevac & Pevacica:nemam naj Naj Grupa:nemam naj grupu Naj teniserka:ANA IVANOVIć naravno Naj teniser:bio nole sada rafa Naj Glumac:Wentworh Miller Naj Glumica:Jessica Alba Naj Hrana & Pice: Pizza i guarana Naj Knjiga:svi delovi harry pottera i devojčica sa 6.meseca svi delovi Naj Film:Harry potter svi delovi,Simsonovi, i joљ puno nijh Moj idol:Ana Ivanović Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): u mojoj sobi Od odece nosim: majicu i farke Da li mi se svidja forum?: aha Porukica za kraj:Never Stop Smiling!!!!! | |
|
| |
Ines Dobrodosao/la na forum
Број порука : 44 Volim Noleta : Registration date : 28.08.2008
| Наслов: Re: pa upisite se..... Thu Aug 28, 2008 12:49 am | |
| Nick:Ines Datum & Godina rodjenja:30.03.1994 U Horoskopu sam:ovan Decko/Devojka, Simpatija:nebitno Moj Sajt:/ Moj Forum: http://r-way.gromnet.net Nije moj,ali ga tolko volim.... Naj Pevac & Pevacica: / Naj Grupa: hmm,erreway Naj teniserka: recimo Ana,al je ne obozavam bas... Naj teniser: Nole,ofc,a volim i Gasquet-a i Federera postujem najvise Naj Glumac: Robin Wiliams Naj Glumica: Julia Roberts Naj Hrana & Pice: Spageti i rosa Naj Knjiga: ,,Da me sada neko vidi,, Naj Film: frr,ne znam..obozavam da gledam filmove,ne mogu da izdvojim sad neki bas posebno! Moj idol: Ja u buducnosti,xa xa Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):moja soba Od odece nosim: Trenutno majcu i farmerke... Da li mi se svidja forum?: Hmm tek sam dosla... Porukica za kraj: Don't worry,be happy!!!! | |
|
| |
TaMaRa'93 Osvojio/la si prvi grand slam!!
Број порука : 424 Age : 31 Location : Uzice Trenutno raspolozenje : nikad bolje Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 03.09.2008
| Наслов: Re: pa upisite se..... Thu Sep 04, 2008 11:50 am | |
|
Последњи изменио TaMaRa'93 дана Sat Oct 18, 2008 3:10 pm. измењено укупно 1 пута | |
|
| |
Noletov fan *___* Postala si Noletova žena.....
Број порука : 1672 Age : 28 Location : Uz Noleta! Trenutno raspolozenje : ok sam Volim Noleta : Registration date : 25.08.2008
| Наслов: Re: pa upisite se..... Thu Sep 04, 2008 9:55 pm | |
| - nole the best ::
- pa upisite se....
Nick:Jowana-Nole Datum & Godina rodjenja:02.06.1996. U Horoskopu sam:Blizanac Decko/Devojka, Simpatija:Simpatija Novak Djokovic Moj Sajt:/ Moj Forum:/ Naj Pevac & Pevacica:Tose Naj Grupa:/ Naj teniserka:Ana,Dinara i Sharapova Naj teniser:Nole Naj Glumac:/ Naj Glumica:/ Naj Hrana & Pice:Pizza i Kola Naj Knjiga:/ Naj Film:Sam u kuci 1.2.3 Moj idol:NOVAK Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):Spavacoj sobi Od odece nosim: Pidzamu Da li mi se svidja forum?:da Porukica za kraj: | |
|
| |
Kaca Zivis u kuci sa Noletom
Број порука : 973 Age : 31 Location : Kragujevac Trenutno raspolozenje : super sam Volim Noleta : Registration date : 27.08.2008
| Наслов: Re: pa upisite se..... Thu Sep 04, 2008 10:02 pm | |
| pa upisite se....
Nick:Kaca Datum & Godina rodjenja:15.09.1993. U Horoskopu sam:Devica-Vaga Decko/Devojka, Simpatija:nije za javnost.. Moj Sajt:/ Moj Forum:/ Naj Pevac & Pevacica:Tose Naj Grupa:US 5,elitni odredi..... Naj teniserka:Ana,Jelena,Sharapova... Naj teniser:Nole Naj Glumac:/ Naj Glumica:/ Naj Hrana & Pice:Hamburger i kisela voda Naj Knjiga:Dnevnik Bridzet Dzouns.. Naj Film:Sam u kuci 1.2.3,kuca velike mame,gospodja Dautfajer.. Moj idol:NOVAK Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):U bratovoj sobi.. Od odece nosim: Farke i majcu... Da li mi se svidja forum?:da,divan je... Porukica za kraj:Ljubim vas sve!!!!!!!! | |
|
| |
srpski zmaj Noletov najbolji drug/drugarica
Број порука : 219 Age : 29 Location : loznica Trenutno raspolozenje : nikad bolje Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 07.09.2008
| Наслов: Re: pa upisite se..... Sun Sep 07, 2008 2:13 pm | |
| Nick:zmaj srbije Datum & Godina rodjenja:23 avgust 1995 U Horoskopu sam:lav Decko/Devojka, Simpatija:da simpatiju Moj Sajt:nemam sajt Moj Forum:postavicu ga ali da li neko voli rbd Naj Pevac & Pevacica:50 cent Naj Grupa:rbd Naj teniserka:ana i jelena Naj teniser:nole Naj Glumac:edi marfi Naj Glumica:angelina jolie Naj Hrana & Pice:fanta i pica Naj Knjiga:necitam puno Naj Film:imam ih puno Moj idol:50 cent i nole Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):u svojoj sobi Od odece nosim: bermude i maicu kratkih rukava Da li mi se svidja forum?:naravno steta sto pre nisam dosao Porukica za kraj:budi teniser kao nole | |
|
| |
Vanja_voli_Noleta_najvise Dobrodosao/la na forum
Број порука : 75 Age : 30 Location : u svemiru sa Noletom Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : ...... Volim Noleta : Registration date : 20.10.2008
| Наслов: Re: pa upisite se..... Tue Oct 21, 2008 10:28 am | |
| Nick:Vanja_voli_Noleta_najvise Datum & Godina rodjenja:6.11.1994 U Horoskopu sam:skorpija Decko/Devojka, Simpatija:simpatija...Nole Moj Sajt:namam Moj Forum:nemam Naj Pevac & Pevacica:Rihanna..... Naj Grupa:ERREWAY Naj teniserka:Ana i Jelena Naj teniser:Nole, naravno Naj Glumac:Wentworth Miller Naj Glumica:Jessica Alba Naj Hrana & Pice:pizza...i capy tempo Naj Knjiga:Mali princ Naj Film:ima ih mnogo.... Moj idol:NOLE Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):svoj sobi Od odece nosim: farmerke, majicu....trenerku... Da li mi se svidja forum?:axa...puno Porukica za kraj:Nole, volim te!!! | |
|
| |
Estrella ☆ Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1441 Age : 30 Location : ♥ღ♡ ostrvo zaljubljenih ♥ღ♡ Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : ♥ღ♡ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 27.04.2008
| |
| |
nole i j.j. fan Dobrodosao/la na forum
Број порука : 4 Age : 29 Location : in tennis world,.... Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : www.bestsport-tennis.7forum.biz Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 08.11.2008
| Наслов: Re: pa upisite se..... Mon Nov 10, 2008 7:35 pm | |
| Nick: nole i j.j. fanDatum & Godina rodjenja: 19.08.1995.U Horoskopu sam: lavDecko/Devojka, Simpatija: <3Moj Sajt: %Moj Forum: www.bestsport-tennis.7forum.bizNaj Pevac & Pevacica: Dulse Maria, Britney, RihannaNaj Grupa: RBDNaj teniserka: Jelena JankovicNaj teniser: Novak DjokovicNaj Glumac: %Naj Glumica: Dulse MariaNaj Hrana & Pice: cedjeni sokovi,.....i jedem skoro sve,.Naj Knjiga: Tako malo vremena, Kupoholicarka, Boze da li si tu, ja sam MargaretNaj Film: ,............Moj idol: Nole & J.J.Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): u svojoj sobiOd odece nosim: trenutno farmerke i majicuDa li mi se svidja forum?: NaravnoPorukica za kraj: Nole & J.J. THE BEST | |
|
| |
BBB Dobrodosao/la na forum
Број порука : 5 Age : 29 Trenutno raspolozenje : ok sam Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 11.11.2008
| Наслов: Re: pa upisite se..... Tue Nov 11, 2008 6:29 pm | |
| Nick: BBB Datum & Godina rodjenja: 11.7.1995. U Horoskopu sam: Rak/Shkorpija Decko/Devojka, Simpatija: // Moj Sajt: // Moj Forum: // Naj Pevac & Pevacica: Britney/Nico Della Valle Naj Grupa: Nightwish, Miodio, Il Divo Naj teniserka: JJ i Dementieva Naj teniser: Nole, Tipsa, Viki, Ziki, Fedex... Naj Glumac: ..... Naj Glumica: ....... Naj Hrana & Pice: Pljeska, shpagete/kisela woda, kokta Naj Knjiga: HP, Marli i ja... Naj Film: ima ih dosta.... Moj idol: *JJ* Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ): Dnevnoj sobi... Od odece nosim: Trentuno trenerku i majicu.... Da li mi se svidja forum?: Da super jeee Porukica za kraj: pozZ | |
|
| |
Candy Dobrodosao/la na forum
Број порука : 42 Location : Sa svojim dragim Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : http://dulcemaria.board-poster.com/ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 29.01.2009
| Наслов: Re: pa upisite se..... Thu Jan 29, 2009 11:38 pm | |
| Nick:Candy Datum & Godina rodjenja:08.07.1997. U Horoskopu sam:Rak Decko/Devojka, Simpatija:x Moj Sajt:x Moj Forum:http://dulcemaria.board-poster.com Naj Pevac & Pevacica:Dulce&Ucker Naj Grupa:RBD Naj teniserka:J.J,Ana Naj teniser:Nole Naj Glumac:Poncho/Chris Naj Glumica:Annie/May Naj Hrana & Pice:Pica/Sok od breskve Naj Knjiga:Zoe,devojcica sa vrha solitera Naj Film:ima ih dosta Moj idol:x Trenutno se nalazim u ( kojoj prostoriji ):Mojoj sobi Od odece nosim: Trenerke Da li mi se svidja forum?:Nowa sam Porukica za kraj: | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: pa upisite se..... | |
| |
|
| |
| pa upisite se..... | |
|