Estrella ☆ Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1441 Age : 30 Location : ♥ღ♡ ostrvo zaljubljenih ♥ღ♡ Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : ♥ღ♡ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 27.04.2008
| Наслов: Teniseri i fudbaleri pomogli obolelim od malarije! Fri Dec 19, 2008 5:34 pm | |
| Sinoć je u Madridu u okviru humanitarne akcije "Oslobodimo svet malarije" odigran spektakularni fudbalski meč između tima Rafaela Nadala i tima Ikera Kasiljasa.
Za obolele od malarije ukupno je prikupljeno oko 250.000 evra, a u meču je učestvovao i naš Novak Đoković, koji je prihvatio poziv Nadala da se priključi ovoj akciji.
Sastav tima Rafaela Nadala činili su:
Rafael Nadal - Teniser Almudena Sid - Gimnastičarka Čema Martinse - Trkačica Sete Hibernau - Moto Gp vozač Karlos Sastre - Biciklista Horhe Lorenzo - Moto GP vozač Markos Sena - Fudbaler Karlos Sains- Reli vozač Karlos Moja - Teniser Raul - Fudbaler Novak Đoković - Teniser Samuel Eto'o - Fudbaler
Satav tima Ikera Kasiljasa činili su:
Iker Kasiljas - Fudbaler Karmen Horda - Vozač Formule 3 Huan Karlos Ferero - Teniser Dani Sordo - Vozač relija Santi Cazorla - Fudbaler Alvaro Bautista Moto Gp 125cc vozač David Ferer - Teniser Alberto Kontador - BIciklista Felisijano Lopes - Teniser Fernando Alonso - Vozač F1 Fredy Kanute - Fudbaler Serhio Garsija - Golfer
- Veliko je zadovoljstvo što su se na jednom mestu okupili ovakvi sportisti kako bi podržali jednu humanitarnu akciju. Nadam se da će ovo postati tradicija i da ćemo na ovaj način prikupljati sve više novca kako bi ga dali onima kojima je najpotrebniji - rekao je Nadal posle meča.
Opuštenu atmosferu začinili su nastupi muzičkih grupa "La oreha de Van Gog" i "Endi i Lukas". | |
|
Noletov fan *___* Postala si Noletova žena.....
Број порука : 1672 Age : 28 Location : Uz Noleta! Trenutno raspolozenje : ok sam Volim Noleta : Registration date : 25.08.2008
| Наслов: Re: Teniseri i fudbaleri pomogli obolelim od malarije! Wed Jan 07, 2009 2:38 am | |
| Bravo Nole........... Vidite kako mi je dobar mužić | |
|
Estrella ☆ Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1441 Age : 30 Location : ♥ღ♡ ostrvo zaljubljenih ♥ღ♡ Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : ♥ღ♡ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 27.04.2008
| Наслов: Re: Teniseri i fudbaleri pomogli obolelim od malarije! Thu Jan 08, 2009 12:55 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: Teniseri i fudbaleri pomogli obolelim od malarije! | |
| |
|