| Novakova porodica | |
|
|
|
Аутор | Порука |
---|
nole the best Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1653 Age : 31 Location : u Noletovoj kuci:) Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : nolethebest.allgoo.us Volim Noleta : Registration date : 22.04.2008
| Наслов: Novakova porodica Sat Apr 26, 2008 11:47 pm | |
| Novak ima dva mladja brat, Marka i Djordja i obojica treniraju tenis... Zabavlja se sa Jelenom, srpkinjom koja trenutno studira u Milanu.. | |
|
| |
Estrella ☆ Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 1441 Age : 30 Location : ♥ღ♡ ostrvo zaljubljenih ♥ღ♡ Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : ♥ღ♡ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 27.04.2008
| Наслов: Re: Novakova porodica Mon Apr 28, 2008 6:07 pm | |
| Ime i prezime: Marko ĐokovićNadimci: Mare, MakiDatum rođenja: 20.08.1991.Mesto rođenja: BeogradBoravište: BeogradVisina: 185cmTežina: 74kgBoja kose: Svetlo smeđaBoja očiju: Braon
Igra: Desnom rukom (Dvoručni bekhend)Počeo je da igra tenis kada je imao: 5 godinaTrener: Nikola PilićSportska oprema: AdidasReket: WilsonIdol: Rafter, Sampras.Od 1 do 25! 1. Kada si odlučio da se profesionalno baviš tenisom?- Odluku da se bavim tenisom doneo sam pre dve godine. Tata me je pitao da li zaista želim da igram tenis, na šta sam mu odgovorio potvrdno. U potpunosti je podržao moju odluku. 2. Da li se svadjaš sa Noletom?- Ne, ne mnogo. Mi smo braća i s vremena na vreme se posvadjamo, ali to nije ništa ozbiljno. Na terenu nismo braća, već profesionalci. 3. Ko su bili tvoji teniski idoli dok si odrastao?- Isti kao i Noletu: Sampras i Rafter. 4. Ko su tvoji omiljeni teniser i teniserka?- Novak kod muškaraca, naravno, a Marija Kirilenko kod dama. Ona je zaista dobra i lepa. 5. Omiljena boja?- Crvena. 6. Omiljena hrana?- Srpski hamburgeri, koji su najbolji na svetu! 7. Omiljeni film?- 300. To je zaista dobar film o grčkoj mitologiji. 8. Vrsta muzike koju voliš da slušaš?- Stari srpski rok, i naravno haus muzika. MTV stil, takodje. 9. Koje su tri stvari koje bi poneo na pusto ostrvo?- Moja porodica, moja devojka i čokolada. 10. PSP ili Nintendo DX?- PSP sigurno. Ja i Nole često igramo igricu Worms, koja nas opušta. 11. Omiljeni grad?- Montekarlo! Neverovatan grad! 12. Leto ili zima?- Volim oboje. Volim i skijanje i plivanje. Mislim da je proleće najbolje. 13. Voleo bi da budeš kao koja slavna ličnost jednog dana?- Kao Tom Kruz. 14. Kada si najsrećniji?- Kada sam sa svojom porodicom. 15. Da nisi postao profesionalni teniser, čime bi se bavio?- Posvetio bi se studijama, a kasnije otpočeo sopstveni biznis. 16. Omiljeno auto?- Porše Karera. 17. Fudbalski tim za koji navijaš i igrač?- Crvena Zvezda, i Brazilac Ronaldo. 18. Formula 1 ili Moto GP?- Formula 1. 19. Najgori aspekt tenisa?- Bes koji osećate na terenu kada ne igrate dobro. 20. Najgora navika koju ima Nole?- Viče na mene kada je gladan! 21. Slano ili slatko?- Slatko, definitivno. 22. Najveći heroj?- Supermen. 23. Omiljeni predmet u školi?- Geografija. 24. Omiljeni sladoled?- Čokoladni! 25. Bazen ili more?- Bazen, ne volim ajkule. izvor: Oficijalni sajt Novaka Djokovica
Последњи пут изменио *jowana* дана Wed Jul 23, 2008 4:24 pm. изменио укупно 2 пута. | |
|
| |
Број порука : 1441 Age : 30 Location : ♥ღ♡ ostrvo zaljubljenih ♥ღ♡ Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : ♥ღ♡ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 27.04.2008
| Наслов: Re: Novakova porodica Mon Apr 28, 2008 6:11 pm | |
| Ime i prezime: Đorđe ĐokovićNadimci: ĐoleDatum rođenja: 17.07.1995.Mesto rođenja: BeogradBoravište: Beograd
Visina: 152cmTežina: 42kgBoja kose: SmeđaBoja očiju: SmeđeIgra: Desnom rukom (Dvoručni bekhend)Počeo je da igra tenis kada je imao: 4 godineTrener: Marko Đoković (nije mi rod, slučajno smo se sreli)Sportska oprema: AdidasReket: Wilson
Idoli: Rafter, Agasi, Sampras, Nole.Od 1 do 25! 1. Kada si odlučio da se profesionalno baviš tenisom?- Odlučio sam da se bavim profesionalno tenisom sa svojih 8 godina... 2. Da li se svadjaš sa Noletom?- Ne! Nole i ja smo veoma složna braća, hehe. 3. Ko su bili tvoji teniski idoli dok si odrastao?- Moji idoli su bili Rafter, Sampras, Agassi, a sada je naravno Nole :-p 4. Ko su tvoji omiljeni teniser i teniserka?- Uh.... Pa Nole i može se reći Ana Ivanović... 5. Omiljena boja?- Plava i crvena. 6. Omiljena hrana?- Špagete i mamine palačinke... :-) 7. Omiljeni film?- Dr. Dollitle! 8. Vrsta muzike koju voliš da slušaš?- Pa uglavno rep, hip hop... Narodnjake ne slusam... 9. Koje su tri stvari koje bi poneo na pusto ostrvo?- Reket, lopticu i mrežu... Ne, naravno... Pa, ne znam baš šta bih poneo... 10. PSP ili Nintendo DX?- PSP. 11. Omiljeni grad?- Rodni grad - Beograd! 12. Leto ili zima?- Zima! 13. Voleo bi da budeš kao koja slavna ličnost jednog dana?- Voleo bih da budem slavan, na primer kao Nole, ali ima još njih... 14. Kada si najsrećniji?- Kada je cela porodica na okupu! 15. Da nisi postao profesionalni teniser, čime bi se bavio?- Najverovatnije skijanjem, ali možda bih se bavio i stonim tenisom... 16. Omiljeno auto?- Lamburdžini. 17. Fudbalski tim za koji navijaš i igrač?- Milano, a igrač Kaka. 18. Formula 1 ili Moto GP?- Formula 1. 19. Najgori aspekt tenisa?- Bacanje reketa na terenu. 20. Najgora navika koju ima Nole?- Uvek kasni, sem na tenis! 21. Slano ili slatko?- Slatko. 22. Najveći heroj?- Supermen. :-) 23. Omiljeni predmet u školi?- Matematika. 24. Omiljeni sladoled?- Čokoladni! 25. Bazen ili more?- Bazen, u moru nema gde da se odmori... :-) izvor: Oficijalni sajt Novaka Djokovica
Последњи изменио *jowana* дана Wed Jul 23, 2008 4:22 pm. измењено укупно 1 пута | |
|
| |
| Наслов: Re: Novakova porodica Tue Apr 29, 2008 6:11 pm | |
| | |
|
| |
Ines Dobrodosao/la na forum
Број порука : 44 Volim Noleta : Registration date : 28.08.2008
| Наслов: Re: Novakova porodica Thu Aug 28, 2008 1:03 am | |
| Da,zabavlja se sa Jelenom a priznao je da ju je prevario sa Sladjanom Damjanovic,manekenkom iz Novog Sada,pretpostavljam da ste culi!! | |
|
| |
Број порука : 1653 Age : 31 Location : u Noletovoj kuci:) Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : nolethebest.allgoo.us Volim Noleta : Registration date : 22.04.2008
| Наслов: Re: Novakova porodica Thu Aug 28, 2008 1:07 am | |
| ja nisam cula, a drugarica mije rekla da je na OI upoznao neku bacacicu koplja i da su se smuvali... ja bas i ne verujem u to... | |
|
| |
| Наслов: Re: Novakova porodica Thu Aug 28, 2008 1:11 am | |
| Hmm,a ja sam cula da se muvao sa nekom Brazilskom manekenkom tokom olimpijade,mada se potvrdilo da su samo bliski prijatelji | |
|
| |
| Наслов: Re: Novakova porodica Thu Aug 28, 2008 1:16 am | |
| hehe svastase prica... pola od toga nije istina | |
|
| |
| Наслов: Re: Novakova porodica Thu Aug 28, 2008 1:19 am | |
| Pa da....ispade da je Nole neka svalercina Iskrena da budem,bila sam srecna kada sam cula da ju je prevario,jako me nervira njegova devojka.. Bas sam zloca | |
|
| |
| Наслов: Re: Novakova porodica Thu Aug 28, 2008 1:23 am | |
| hehehe ona je meni skroz neutralna | |
|
| |
| Наслов: Re: Novakova porodica Thu Aug 28, 2008 3:29 pm | |
| Jao, jao... ja sam cula za tu novosadjanku, ali nisam cula da je Nole priznao da je prevario Jelenu sa njom... A ona bacacica koplja iz Paragvaja.. uh... Ko zna sta je tu bilo... Nadam se da nije istina ono sto pisu novine... Meni je Jelena Ristic super... | |
|
| |
MakaVoliAnu Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 525 Age : 30 Location : Beograd,Srbija Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : http://anafans.4rumer.com/ Volim Noleta : Omiljeni GS : Rolland Garros Registration date : 11.07.2008
| Наслов: Re: Novakova porodica Thu Aug 28, 2008 6:11 pm | |
| | |
|
| |
Kaca Zivis u kuci sa Noletom
Број порука : 973 Age : 31 Location : Kragujevac Trenutno raspolozenje : super sam Volim Noleta : Registration date : 27.08.2008
| Наслов: Re: Novakova porodica Thu Aug 28, 2008 11:28 pm | |
| Meni je Jeca takodje bas SUPER..... Ja ne verujem u te price,jer su sigurno izmisljotine!!!!!!!! A u novinama pisu svakakve gluposti.... Sta ce ljudi,moraju od neceg da zive... LAZ!!!!! JECA I NOLE!!!!!!!!! | |
|
| |
Noletov fan *___* Postala si Noletova žena.....
Број порука : 1672 Age : 28 Location : Uz Noleta! Trenutno raspolozenje : ok sam Volim Noleta : Registration date : 25.08.2008
| Наслов: Re: Novakova porodica Fri Aug 29, 2008 8:21 pm | |
| Meni se u opste nesvidja! | |
|
| |
Број порука : 1672 Age : 28 Location : Uz Noleta! Trenutno raspolozenje : ok sam Volim Noleta : Registration date : 25.08.2008
| |
| |
| Наслов: Re: Novakova porodica Fri Aug 29, 2008 10:25 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Novakova porodica Fri Aug 29, 2008 10:34 pm | |
| Gadi mi se cim je vidim,a ti Laura,molim te da cutis! | |
|
| |
| Наслов: Re: Novakova porodica Fri Aug 29, 2008 10:40 pm | |
| heheheh, vazi | |
|
| |
| Наслов: Re: Novakova porodica Fri Aug 29, 2008 10:53 pm | |
| Hvala! I jos nesto! Jelena nije deo Noletove porodice i neznam zasto se u opste pominje ovde! Netreba nam,a i ruzi nam forum! Ako hocete otvorite novi topik,ali da znate da cu onda samo spamovati! Vi odlucujete! | |
|
| |
| Наслов: Re: Novakova porodica Sat Aug 30, 2008 3:11 pm | |
| Jao, jao... Al' smo ljubomorni... (sala) .... Videcemo za novi topic o JEleni, ali Jowana-Nole je u pravu... Jelena JOS ne spada u Noletovu porodicu ( mozda bude posle, ali mozda:D) A za sada samo o Njegovoj porodici... Hvala... | |
|
| |
| Наслов: Re: Novakova porodica Sat Aug 30, 2008 5:07 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Novakova porodica Sat Aug 30, 2008 10:09 pm | |
| nemojte da otvarate temu o njoj, jer nema potrebe da pricamo o njoj.... | |
|
| |
| Наслов: Re: Novakova porodica Sat Aug 30, 2008 10:11 pm | |
| | |
|
| |
MakaVoliAnu Postao/la si Noletov trener!
Број порука : 525 Age : 30 Location : Beograd,Srbija Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : http://anafans.4rumer.com/ Volim Noleta : Omiljeni GS : Rolland Garros Registration date : 11.07.2008
| Наслов: Re: Novakova porodica Sat Aug 30, 2008 10:49 pm | |
| | |
|
| |
| Наслов: Re: Novakova porodica Sat Aug 30, 2008 10:51 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Наслов: Re: Novakova porodica | |
| |
|
| |
| Novakova porodica | |
|