| sastavi... | |
|
+6* * *Alexandra* * * Kaca BOKA'95 Tea Estrella ☆ Noletov fan *___* 10 posters |
|
Аутор | Порука |
---|
Noletov fan *___* Postala si Noletova žena.....

Број порука : 1672 Age : 27 Location : Uz Noleta! Trenutno raspolozenje : ok sam Volim Noleta : Registration date : 25.08.2008
 | Наслов: Re: sastavi... Thu Oct 30, 2008 2:44 pm | |
| Jowana,sastav ti je fenomenalan! To bih i ja zelela da budem! Kod mog razrednog sigurno ne bih dobila 5+,jer on uvek nađe neku gresku,npr!Ja sam u 5 razredu pisala kako bih zelela da budem kao Novak Djokovic,i on mi je napisao Novak Ćokovic!Ja sam poludela,i dobila 4!  | |
|
 | |
* * *Alexandra* * * Poceo si da treniras

Број порука : 121 Volim Noleta : Registration date : 21.10.2008
 | Наслов: Re: sastavi... Thu Oct 30, 2008 3:53 pm | |
| Aaaaa, prelep ti je sastav, svaka cast, skoro lepsi sastav nisam procitala! ! | |
|
 | |
nole the best Postao/la si Noletov trener!

Број порука : 1653 Age : 30 Location : u Noletovoj kuci:) Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : nolethebest.allgoo.us Volim Noleta : Registration date : 22.04.2008
 | Наслов: Re: sastavi... Thu Oct 30, 2008 4:38 pm | |
| evo ja cu staviti jedan koji smo pisali sad u srednju mozda nekom nekad i zatreba  Jona Potapov- sam medju ljudima Ne može se sasvim opisati ni to osećanje ni ta pojava. To je nešto što ispunjava srce I dušu, daje najlepši osećaj sigurnosti I teško se nalazi. To je prijateljstvo. Naći pravog prijatelja veće je blago od bilo kog na svetu. Kome da izrečem pečal svoju? Danas su ljudi mnoho više okrenuti sebi I retko ko bi sve dao za neku osobu sa kojom nije u srodstvu I prema kojoj nema nikakvu osobu. Medjutim postoje oni retki, ali ipak postoje, oni koji su vredni pažnje. Jona u svom okruženju nije uspeo da pronadje osobu kojoj bi ispricao sve svoje jade I na taj način ublažio bol I tugu zbog smrti sina. Nakon smrti sina, joni se ceo svet srušio. To je bio najteži period života za njega. Bio mu je neophodan razgovor I neko ko bi mu pružio par reči utehe ili samo pružio uzdah saučešća u njegovoj boli I tuzi.. Topao dodir I nekoliko iskrenih reči dali bi mu krila I nebo za let. Čak bi I jedan pogled značio mnogo, jer kako se kaže jedan pogled govori više od 1000 reči- lepo je znati da uvek postoji neko ko te voli I ko je uvek tu iako te svi napuste. Prijatelja I sagovornika ne treba birati po bogastvu, kao ni po lepoti, ni po polu. Jona je pokušavao da stupi u kontakt sa svojim putnicima, ali nailazi na nerazumevanje I vredjanje. Najviše ga je zabolelo to što niko ne želi ni da čuje za njegovog preminulog sina, pa da ga makar na taj način ožive u uspomenama. Svoju pečal Jona je izrekao svom vernom prijatelju, svojoj kobili koja ga je toplim pogledom punim sažaljenja uverila da ga sluša, I on je nastavio da joj priča… Čehov je ovim preokretom prikazao da nekad jedna životinja može imati više razumenvanja od čoveka. Zato budimo ljudi I zapamtimo da treba voleti, jer u ovom surovom vremenu, samo pordica I prijatelji čine život I spasavaju nas od svih koji nam žele loše. Potrudimo se da učinimo što više dobrih dela I da uvek saslušamo druge, jer je osećaj nakon toga zaista neopisiv, a svi bi trebali da ga osete. | |
|
 | |
BOKA'95 Osvojio/la si prvi turnir

Број порука : 192 Age : 28 Trenutno raspolozenje : super sam moj forum... : www.zabavaforum.hqforums.net Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 12.09.2008
 | Наслов: Re: sastavi... Thu Oct 30, 2008 9:17 pm | |
| Sooper su wam sastawi.... | |
|
 | |
Tea Dobrodosao/la na forum

Број порука : 69 Volim Noleta : Registration date : 21.10.2008
 | Наслов: Re: sastavi... Fri Oct 31, 2008 12:13 am | |
| super su wam sastawi..ja sam totalni antitalenat za sastawe, al zato obozawam gramatiku..ponekad kad se potrudim mogu napisati dobar sastaw, ali to ne wolim raditi... | |
|
 | |
Estrella ☆ Postao/la si Noletov trener!

Број порука : 1441 Age : 29 Location : ♥ღ♡ ostrvo zaljubljenih ♥ღ♡ Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : ♥ღ♡ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 27.04.2008
 | Наслов: Re: sastavi... Fri Oct 31, 2008 2:36 pm | |
| hvala ..  ... Inace, Laura, tvoj sastav je EXTRA .. I da, i ja extra znam gramatiku iz srpskog .. MEdju najboljima sam u skoli ..  | |
|
 | |
Estrella ☆ Postao/la si Noletov trener!

Број порука : 1441 Age : 29 Location : ♥ღ♡ ostrvo zaljubljenih ♥ღ♡ Trenutno raspolozenje : nikad bolje moj forum... : ♥ღ♡ Volim Noleta : Omiljeni GS : Wimbledon Registration date : 27.04.2008
 | Наслов: Re: sastavi... Tue Dec 02, 2008 11:15 pm | |
| sorry zbog dva posta za redom, ali samo da vam napisem pesmu koju sam smislila za brata pre 15 minuta, a smislila sam je za 2 minuta!
NAJJ Srbije
Naša zemlja Srbija diči se k’o Rusija. Iako smo mali, bili smo sanjari. Kad nam jednog dana, Nole dodje sa svih strana, Snove nam ostvario i nade nam vratio. Brzo je stigla i Ana, ponosna i slavna, A za njom i Jeca, pa zauze i keca. I Janko se pridružio ovoj trojci, A Nenad u dublu gazi ka petorci. U naš zivot uneli su sve najlepše snove, Pa nam preporučili da ih pratimo u tome. Nema Srbina koji ne zna ova imena, Pa ih zato koristimo za sva vremena. Svi zajedno Srbiju nam brane, Pa stare i mlade uspesima hrane. Volimo ih mnogo, pravimo parole, I NAJJ nam Srbije predstavlja idole!!
hahah .. :D:D | |
|
 | |
Kaca Zivis u kuci sa Noletom

Број порука : 973 Age : 30 Location : Kragujevac Trenutno raspolozenje : super sam Volim Noleta : Registration date : 27.08.2008
 | Наслов: Re: sastavi... Tue Dec 02, 2008 11:29 pm | |
| Bas je cool!!!! Super!!!!! | |
|
 | |
ZecBoy Dobrodosao/la na forum

Број порука : 1 Volim Noleta : Registration date : 09.03.2010
 | Наслов: Re: sastavi... Tue Mar 09, 2010 10:10 pm | |
| ljudi ja imam za sutra tema Cast....... mozete mi pomoci??? | |
|
 | |
IvanaR Dobrodosao/la na forum

Број порука : 2 Volim Noleta : Registration date : 25.11.2011
 | Наслов: Re: sastavi... Fri Nov 25, 2011 7:07 pm | |
| ljudi imam temu moja soba opis EKSTERIJER i Cuvaj me Boze od prijatelja,a od neprijatelja cu se sam cuvati....
molim vas pomozite mi hitno mi je potrebna dobra ocjena (msm 5 xD ) ima li neko neki sastav ? | |
|
 | |
IvanaR Dobrodosao/la na forum

Број порука : 2 Volim Noleta : Registration date : 25.11.2011
 | Наслов: Re: sastavi... Fri Nov 25, 2011 7:08 pm | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Наслов: Re: sastavi...  | |
| |
|